2013.05.01.
11:18

Írta: qmatron

A 7 Legmotiválóbb Reklám

Az adrenalin blogon olvastam pár napja az Adidas Francia kampányáról, amiben úgy próbálnak rábírni a futásra, hogy ha felpróbálsz egy Climacoolt gyakorlatilag egy akció filmbe keveredsz és különböző feladatokat kell megoldanod egy óra alatt, miközben végig szaladsz a városon.

Az ötlet jó, a kampány népszerű lett és ez eszembe juttatta, hogy rengeteg jó hirdetés létezik, ami azon túl, hogy egy el akar neked adni egy konkrét terméket vagy növelni akarja a márka ismertségét, tökéletes motivációt is adhat ahhoz, hogy elkezdj futni ill. sportolni. Összegyűjtöttem egy hetes listát a kedvenceimből.

"Have a nice trip”

7. No Matter What Sweat Every Day. Under Armour Women kampány egyik darabja, azt hiszem nem kell magyaráznom miért került fel a listára.

6. Find your strong, Saucony. Minden benne van, ami egy motivációs futó reklámhoz kell. Hajnal, félmeztelen pasik, formás popsijú lányok, izzadó testek, komoly tekintetek. Mindehhez tökéletesen illeszkedő zene és szöveg.

 

5. Enjoy the weather, Nike. Budapest miatt került fel a listára. Margitsziget még mielőtt megcsinálták volna a futókört, Gozsdu udvar a felújítás előtt, szétfújt Jászai. Azon kívül, hogy ismerős a terep  és hangulatos a videó, tökéletesen átadja azt az érzést, hogy mindegy ki vagy, ha egy pályán futunk akkor ez egy verseny.

 

4. #I WILL, Under Armour. Gyakorlatilag a kampány egy összefoglaló darabja, a márkára kihegyezve. A "high-tech" jellege fogott meg.

 

3. Impossibe is nothing, Adidas. Muhamed Ali vezetésével egy laza hajnali kocogás, tökéletes zene és képi világgal a hozzá passzoló szöveggel. "Nincs olyan, hogy nem tudom, nem akarom vagy lehetetlen"

 

2. Take it to the next level, Nike. Túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni. Arsenal és foci. Számomra az Arsenal egyenlő a focival. A reklám hatására pedig a mai napig elhiszem, hogy pályára léphetek egyszer az Emiratesben.

 

1. Addiction, Nike. Abszolút kedvenc. Képes vagyok minden nap megnézni és minden alkalommal libabőrös leszek tőle. Ha valamiért nem lenne kedvem elmenni futni, csak elindítóm és egy perc múlva már úton is vagyok. "I have never met an ex addict"

Szólj hozzá!

Címkék: reklám videó motivácó

A bejegyzés trackback címe:

https://fattyboom.blog.hu/api/trackback/id/tr375259126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása